INHOUD Yantra WORKSHOP


Tijdens een yantra workshop dompel je je onder in de heilige geometrie, de geheimen van yantra / mantra en tantra, de vedische numerologie en de vedische planeten. Yantra's tekenen en schilderen is een meditatieve doe-vorm van yoga. 

Leer de oorsprong en de principes van yantrayoga kennen. Elke yantra die je maakt, verbindt jou met de geheimen van de kosmos. Ontdek hoe de planeetenergie doorwerkt in je levenspatronen, missie, karakter en levenspad. 

Stap voor stap leggen we uit hoe je een yantra gemaakt wordt, zodat je zonder moeite aan de slag kunt. Betekenissen van de vorm en kleuren worden uitgelegd, je leert de bijbehorende vedische rituelen toepassen en mantra's reciteren. 

Voor tekenmateriaal kun je zelf zorgen of je kunt tegen een meerprijs van ons materiaal gebruik maken. 

Elke workshop kun je afzonderlijk doen en live of online. Klik hier voor de workshopkalender. Live worden ze op vrijdagen in Dreumel gegeven Zie contact 

Wil je zelf een dagworkshop yantra of numerologie in jouw studio of voor jouw groep organiseren?  Dat kan voor een groep met maximaal 15 deelnemers. Voor meer informatie mail: irma.jaspers@gmail.com.

PROGRAMMA

Het programma is in Dreumel van 10.30 uur tot 13.00 Inloop 10.00 uur. In de ochtend beginnen we met het reciteren van meerdere mantra’s en de uitleg van de achtergronden van de planeet van die dag. De yantra zetten we op met potlood, liniaal en passer. In de middag volgt het schilderen. De uitleg van de filosofie (tantra en vedische achtergronden), de numerologie en de betreffende planeet volgt gaandeweg de workshop

PRIJS

Kosten 35 euro per persoon, inclusief koffie en thee en iets lekkers. 

Online deelname bedraagt 25 euro. Je doet dan live mee.

Het is handig het boek bij de hand te hebben, maar niet strikt noodzakelijk. 

AANMELDING

Meld je aan door een mail te sturen naar  irma.jaspers@gmail.com. Je bent definitief ingeschreven als de betaling binnen is. Je kunt het bedrag overmaken op het rekeningnummer dat je na jouw mail krijgt. Je krijgt verdere inhoudelijke informatie toegestuurd na aanmelding en betaling. Bij annulering kun je ervoor kiezen om aan te sluiten bij een van de workshops die erop volgen of een ander in je plaats laten gaan.

Irma Jaspers
irma.jaspers@gmail.com
Tel.: 06-38258956

© 2020 Yantras