INHOUD WORKSHOP


Een keer per maand wordt een yantra workshop gegeven. Tijdens de workshop leer je de basisprincipes en oorsprong van yantrayoga, hoe je een yantra maakt, de betekenis van de vorm en kleuren, de rituelen en de energie van de planeet. Het is een compleet verzorgde dag met reader, uitvoerige uitleg en begeleiding. Voor materiaal kun je zelf zorgen of tegen een meerprijs kun je van ons materiaal gebruik maken. Vegetarische lunch, koffie, thee zijn inbegrepen.

In totaal zijn er negen workshops, die je elk ook afzonderlijk kunt doen. Klik hier voor de workshopkalender. Ze worden op zaterdagen gegeven in Cothen in de gemeente Wijk bij Duurstede.  Zie contact 

We geven ook op locatie een dagworkshop in jouw studio of voor jouw groep. Minimaal aantal deelnemers 6 en maximaal 12. Voor meer informatie mail: irma.jaspers@gmail.com.

PROGRAMMA

De dag is van 10.00 uur tot 16.00 uur, met een pauze van een uur (inloop vanaf 09.30 uur).

In de ochtend beginnen we met het reciteren van meerdere mantra’s en de uitleg van de achtergronden van de planeet van die dag.  

Daarna zetten we de yantra met potlood, liniaal en passer op. In de middag volgt het schilderen. De uitleg van de filosofie, de numerologie en de betreffende planeet wordt verder ook gaandeweg de workshop verteld 

READER

Je krijgt een complete en unieke reader. Daarin staat de constructie van de yantra van de planeet van die dag stap voor stap beschreven. Er staat ook een artikel in over de betekenissen van de energie van de betreffende planeet, de mantra’s, de karaktereigenschappen volgens de vedische numerologie en de mythologische achtergrond. 

PRIJS

Kosten: 90 euro per persoon.
Lunch, koffie en thee en de reader zijn inbegrepen. 

AANMELDING

Meld je aan door een mail te sturen naar  irma.jaspers@gmail.com. De inschrijving is definitief als de betaling binnen is. Je kunt het bedrag van 90 euro overmaken op het rekeningnummer dat je na de mail krijgt. Je krijgt verdere inhoudelijke informatie toegestuurd na aanmelding en betaling. Bij annulering kun je ervoor kiezen om aan te sluiten bij een van de workshops die erop volgen of een ander in je plaats laten gaan. Ook kan je geld worden teruggestort.

Irma Jaspers
irma.jaspers@gmail.com
Tel.: 06-38258956

© 2020 Yantras