INHOUD WORKSHOP


Teken in voor de workshop, waarin je je onderdompelt in de geheimen van de heilige geometrie, vedische numerologie en de planeten. Tijdens de workshops leer je de basisprincipes en oorsprong van yantrayoga kennen. Je leert hoe je een yantra maakt, de betekenissen van de vorm en kleuren en de bijbehorende vedische rituelen. 

De dag is compleet verzorgd met reader, uitvoerige uitleg en begeleiding. Voor tekenmateriaal kun je zelf zorgen of tegen een meerprijs van ons materiaal gebruik maken. Vegetarische lunch, koffie, thee zijn inbegrepen.

In totaal zijn er negen workshops, die je ook afzonderlijk kunt doen. Klik hier voor de workshopkalender. Ze worden op zaterdagen gegeven in Cothen in de gemeente Wijk bij Duurstede.  Zie contact 

Wil je zelf een dagworkshop in jouw studio of voor jouw groep organiseren?  Dat kan voor een groep met maximaal 15 deelnemers. Voor meer informatie mail: irma.jaspers@gmail.com.

PROGRAMMA

De dag duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur, met een pauze van een uur (inloop vanaf 09.30 uur).

In de ochtend beginnen we met het reciteren van meerdere mantra’s en de uitleg van de achtergronden van de planeet van die dag.  

Daarna zetten we de yantra met potlood, liniaal en passer op en in de middag volgt het schilderen. De uitleg van de filosofie, de numerologie en de betreffende planeet wordt verder gaandeweg de workshop verteld 

READER

Je krijgt een complete en unieke reader, waarin de constructie van de yantra van de planeet stap voor stap beschreven staat. Ook worden de betekenissen van de energie van de betreffende planeet, de mantra’s, de vedische numerologie en de mythologische achtergrond uitgelegd. 

PRIJS

Kosten: 90 euro per persoon.
Lunch, koffie en thee en de reader zijn inbegrepen. 

AANMELDING

Meld je aan door een mail te sturen naar  irma.jaspers@gmail.com. De inschrijving is definitief als de betaling binnen is. Je kunt het bedrag van 90 euro overmaken op het rekeningnummer dat je na de mail krijgt. Je krijgt verdere inhoudelijke informatie toegestuurd na aanmelding en betaling. Bij annulering kun je ervoor kiezen om aan te sluiten bij een van de workshops die erop volgen of een ander in je plaats laten gaan.

Irma Jaspers
irma.jaspers@gmail.com
Tel.: 06-38258956

© 2020 Yantras