INHOUD Yantra WORKSHOP

Yantra's onthullen verborgen kosmische energie die van invloed is op jouw leven. Leer zelf van begin tot einde een yantra maken, kom ermee tot inzicht in je eigen patronen of karaktertrekken en vind oplossingen bij obstakels waar je steeds tegenaan loopt.

Ben je gevorderd in het maken van yantra's dan kun je met een yantra in combinatie met een kristalmandala aan de slag of een kristalmandala. Beiden van een planeet naar keuze. 

Het tekenen en schilderen is een doe-vorm van yoga. We noemen het heilig schilderen. In onze workshops leer je over de negen planeten die jouw leven kleuren en met welke energie je je leven begon. Welke missie heb je na je 35e levensjaar? Door heilige geometrie, de geheimen van yantra, mantra tantra, de vedische numerologie geven we je tools om bewust te worden van helpende en belemmerende energie in jezelf. Ontdek vooral hoe de planeetenergie doorwerkt in je levenspatronen, missie, karakter en levenspad.

Stap voor stap leggen we uit hoe je een yantra gemaakt wordt, zodat je zonder moeite zelf ook thuis aan de slag kunt. Betekenissen van de vorm en kleuren worden uitgelegd, je leert de bijbehorende vedische rituelen toepassen en mantra's reciteren. 

Elke workshop kun je afzonderlijk doen en live of online. . Klik hier voor de hele workshopkalender. Live worden ze op zaterdagen in Dreumel gegeven Zie contact 

PROGRAMMA

Het programma is van 10.30 uur tot 13.00. Inloop  is om 10.00 uur. We beginnen met het reciteren van de mantra en de uitleg van de achtergronden van de planeet van die dag. Potlood, liniaal en passer vormen de yantra. Daarna volgt het schilderen. Je krijgt de uitleg van de filosofie (tantra en vedische achtergronden), de numerologie en de betreffende planeet gaandeweg de workshop. 

PRIJS

Kosten 35 euro per persoon, inclusief koffie en thee en iets lekkers. Online deelname bedraagt 25 euro. 

Voor tekenmateriaal kun je zelf zorgen of je kunt tegen een meerprijs van 5 euro van ons materiaal gebruik maken. 

AANMELDING

Meld je aan met een mail naar  irma.jaspers@gmail.com.

Als de betaling binnen is, ben je definitief ingeschreven. Het bedrag kun je overmaken op het rekeningnummer dat je als antwoord op jouw mail krijgt. Verdere inhoudelijke informatie wordt toegestuurd na aanmelding en betaling. Bij annulering kun je ervoor kiezen om aan te sluiten bij een van de workshops die erop volgen of een ander in je plaats laten gaan.

Irma Jaspers
irma.jaspers@gmail.com
Tel.: 06-38258956

© 2024 Yantras