uniek fullcolor bOEK over Yantra,

Irma Jaspers en astrid eijgenberger

Het complete Nederlandstalige boek over yantra’s is uit en nu al een bestseller!

Met dit boek in handen heb je een naslagwerk en doeboek tegelijk. Yantra schildereen wordt niet voor niets wordt "heilig tekenen" genoemd. De oorsprong ligt in India, waar een yantra gebruikt als meditatietool. Al doende beïnvloed je je adem en beide hersenhelften. Rust, focus en inzichten komen je toe.

Lees ook meer over de Indiase filosofische achtergronden van mantra, tantra en yantra. Neem kennis van wat yantra aan je yoga-beoefening toevoegt en waarom het een intensieve spirituele beoefening kan zijn. De mantra's van de planeten zijn erin opgenomen, zodat je die kunt reciteren. 

Doordat het boek de achtergronden goed uitlegt en door de gedetailleerde constructietekeningen kun je zelf je yantra's maken. Leer met welke planeet je in je leven het meest te dealen hebt en waarom die energie wel en niet met anderen door een kosmische poort kan. Je verzacht en versterkt je kwaliteiten met een yantra.

  • Maken van yantra’s verbindt jou met de geheimen en energieën van de negen planeten. Elke planeet heeft krachten en kwaliteiten, die je met een yantra vorm geeft en leert kennen.
  • Schilder volgens een oude Indiase techniek van "yantra painting". De methode heben we geleerd van leerlingen van Harish Johari, een Indiase yogi, kunstenaar en auteur.
  • Ervaar hoe een yantra een middel is om inzicht in jezelf te krijgen, te mediteren en je in een positieve vibe te brengen.
  • Vedische planeten kun je leren kennen met al hun (astrologische) invloeden op het leven in het algemeen en dat van jou in het bijzonder.
  • Lees welke planeet jouw karakter, persoonlijke trekjes en levenspad voornamelijk kleurt. Ook leer je de mensen om je heen beter kennen door de numerologie.
  • Inclusief prachtige, gekleurde voorbeelden van zowel elke planeet yantra afzonderlijk als yantra's die met kristalmandala's gecombineerd zijn.
  • Kristalmandala's geven je de mogelijkheid een creatieve krans om en door de yantra te maken.
  • Constructietekeningen en tekst leiden je stap voor stap door deze wondere wereld. 

Full color, 154 pagina’s, softcover, ingebonden. Met prachtige gekleurde voorbeelden van alle vedische planeten en gedetailleerde constructietekeningen en constructiebeschrijvingen.

Nu met gratis boekenlegger met de 9 planeetyantra's

Prijs: 39,95. Verzendkosten: 3,95. Te bestellen via: irma.jaspers@gmail.com en eijgenberger@live.nl

Wat anderen zeggen:

-prachtige gekleurde voorbeelden.

-mooi uitgevoerd en duidelijke tekst.

-uniek spiritueel boek.

-zowel een doeboek als studieboek met heel veel details en mooie verhalen.

-prachtig in alle opzichten.

-Ik gebruik het bij mijn consulten en kom op een andere manier tot inzichten met de planeten die beschreven worden.

Irma Jaspers
irma.jaspers@gmail.com
Tel.: 06-38258956

© 2020 Yantras